82 13 10 66 Man - fre   Kl.  10-17

Læs mere om Køberrådgiver Camilla Gude

Camilla Gude er blevet en del af Boligraadgiver.dk pr. 1. oktober 2018. Camilla er bankuddannet, og har siden 2007 arbejdet som køberrådgiver og finansiel rådgiver. I hele perioden har Camilla også fungeret som vurderingsansvarlig for bank og kreditforening, og har i den forbindelse oparbejdet en stor erfaring omkring besigtigelse af ejendomme.

Hus – rækkehus – ejerlejlighed

Camilla har som køberrådgiver medvirket i mange ejendomshandler, og har set mange forskellige aspekter i handlerne; dels i købsaftalen, dels i alle handlens dokumenter.

Siden 1. januar 2015 har ejendomsmægleren alene været på sælgers side. Som køberrådgiver er det vores opgave at trække den anden vej, og forsøge at gøre bolighandlen og vilkårene rimelige for dig som køber. Brug derfor Camilla til at gennemgå købsaftalen og undersøge alle dokumenterne i dit boligkøb. Så undgår du de mange faldgruber, som kan påvirke både økonomien og glæden ved din nye bolig.

Fritidshus

Camilla Gude har hjulpet mange sommerhuskøbere med både køberrådgivning og finansiering. Fremover vil hun fokusere på rådgivning om handlen og dokumenterne. En del sommerhuse har aftaler med udlejningsfirmaer. Camilla har god erfaring med, hvordan denne udfordring kan løses – det får Camillas kommende sommerhuskøbere naturligvis glæde af.

Ring til mig

Camilla Gude

Partner og Køberrådgiver

Camilla Gude er vores nye køberrådgiver på Lolland/Falster og Sydsjælland. Camilla har gennem sine tidligere jobs i bl.a. BRFKredit hjulpet mange boligkøbere i hele nærområdet, og holdt online møder på både telefon eller Skype.

Kunderne siger, at de føler sig ekstra trygge, fordi rådgivningen forener mine erfaringer som både ejendomsmægler og boligrådgiver i en bank. Derfor har alle vores boligrådgivere den baggrund.

Michael Christensen, Partner Boligraadgiver.dk Michael er uddannet ejendomsmægler og boligrådgiver. Han har også arbejdet med erhvervsejendomme, projektsalg og udstykninger.