82 13 10 66 Man - fre   Kl.  10-17

Læs mere om Køberrådgiver Lars Bilberg

Lars Biberg har været en del af Boligraadgiver.dk siden 2017. Lars tager sig primært af vores boligkøbere i Syd- og Midtjylland.

Lars er uddannet ejendomsmægler fra Erhvervsakademiet i Århus. Han har tidligere været selvstændig tømrermester i 18 år og besidder stor byggeteknisk viden. Han er oprindelig uddannet revisor, og vil derfor også kunne yde rådgivning om økonomiske forhold.

Byggeteknik

Lars har via sit tidligere arbejde som selvstændig tømrermester stor byggeteknisk viden. Tag derfor Lars med på råd hvis du har brug for komplet Køberrådgivning – det vil sige både rådgivning om købsaftale og dokumenter, men også kompetent rådgivning om ejendommens stand.
Hvis I ønsker vores Komplette Køberrådgivning gennemgår vi boligen sammen i forhold BBR-ejermeddelelse, ejendommens tilstandsrapport, -energimærke og el-rapport. Vi drøfter hvilke ting der bør udbedres på kort og lang sigt samt udgifterne til dette.

Nybyggeri

Lars Bilberg rådgiver en lang række af vores kunder der køber byggegrund og derefter bygger nyt hus i det jyske. Rådgivning består blandt andet af deltagelse i byggemøder, løbende opfølgning på byggeriet samt kvalitetskontrol.

Han rådgiver også en del af vores kunder der ønsker gode råd om ombygning eller istandsættelse af deres kommende hus.

Ring til mig
Lars Bilberg

Lars Bilberg

Partner og Køberrådgiver

Lars Biberg har været en del af Boligraadgiver.dk siden 2017. Lars tager sig primært af vores boligkøbere i Syd- og Midtjylland.

Kunderne siger, at de føler sig ekstra trygge, fordi rådgivningen forener mine erfaringer som både ejendomsmægler og boligrådgiver i en bank. Derfor har alle vores boligrådgivere den baggrund.

Michael Christensen, Partner Boligraadgiver.dk Michael er uddannet ejendomsmægler og boligrådgiver. Han har også arbejdet med erhvervsejendomme, projektsalg og udstykninger.