82 13 10 66 Man - fre   Kl.  10-17

Læs mere om Køberrådgiver Ove Larsen

Ove Larsen er startet hos Boligraadgiver.dk den 1. september 2018. Ove skal primært tage sig af vores boligkøbere på Sjælland og Fyn.

Ove har arbejdet i ejendomsmæglerbranchen i 15 år. Både i København samt forskellige steder på Sjælland, blandt andet som daglig leder i Sorø. Ove har derfor et indgående kendskab til alle boligtyper samt et godt kendskab til mange byer og områder.

Villa / rækkehus / ejerlejlighed

Ove har stor erfaring med alle boligtyper og kan rådgive jer kompetent om både køb af villa, rækkehus, ejerlejlighed og sommerhus. Gennem sine mange år i mæglerbranchen har han prøvet stort set alt og deler gerne denne viden med kommende boligkøbere.

Ove har gennem flere år solgt ejerlejligheder i Brokvarterne i København og har derfor også et godt grundlag for at yde Køberrådgivning om ejerlejligheder. Tøv derfor ikke med at kontakte Ove hvis du ønsker kompetent Køberrådgivning om dit næste boligkøb.

Landbrug

Fra tiden på Midt- og Vestsjælland har Ove endvidere erfaring med køb og salg af landbrugsejendomme. Derfor kan Ove også tilbyde rådgivning om denne type af ejendomme. Har du spørgsmål om køb af hobbylandbrug, så kontakt Ove.

Ring til mig
Ove Larsen

Ove Larsen

Køberrådgiver

Ove Larsen er startet hos Boligraadgiver.dk den 1. september 2018. Ove skal primært tage sig af vores boligkøbere på Sjælland og Fyn.

Kunderne siger, at de føler sig ekstra trygge, fordi rådgivningen forener mine erfaringer som både ejendomsmægler og boligrådgiver i en bank. Derfor har alle vores boligrådgivere den baggrund.

Michael Christensen, Partner Boligraadgiver.dk Michael er uddannet ejendomsmægler og boligrådgiver. Han har også arbejdet med erhvervsejendomme, projektsalg og udstykninger.