Hver 3. andelsbolig er for dyr!
Vil du undgå at betale for meget?

Tjek andel giver dig svar på følgende;

 • Tjek af dokumenter. Er der begrænsninger, eller risiko for at tabe indskuddet?
 • Prisvurdering. Betaler du for meget for andelsboligen?
 • Andelsbolig Analyse. Er der risiko for, at boligafgiften stiger?
 • Samlet vurdering. Er andelsboligen et godt eller et dårligt køb?
Pris kun 4.000,- Få din analyse indenfor 24 timer. Betal, når du har modtaget analysen.
Tjek Andel logo
Tjek Andel og Boligraadgiver.dk bliver citeret i…
Børsen logo Ritzau logo Politiken - logo E-penge.dk - logo TV2 logo

5 overraskelser - du for alt i verden vil undgå!

Andelsboliger er populære, bl.a. fordi prisen som udgangspunkt er lavere end på ejerboliger. Men det er kun den halve sandhed!

Her er 5 oplysninger de fleste gerne vil kende til, FØR de tager en stor økonomisk beslutning:

 • Kommer boligafgiften til at stige på kort sigt? Foreningens økonomi er dårligere, end du har fået at vide af sælger. De fleste sælgere fortæller, at foreningen har en sund økonomi. Hvis sælger mener den daglige drift, har de ofte ret. Men hvis de taler om opsparing til projekter eller nødvendige reparationer i foreningen, kender de ofte ikke økonomien i detaljer.
 • Er der risiko for at du taber indskud - helt eller delvist? Måske er risikoen større end du har lyst til? De fleste andelsboligforeninger bruger en valuarvurdering. Og hvis de ikke gør, er det måske også et problem! Valuarvurderingen er afgørende for prisen på andelsboligen, og det er vigtigt, at du forstår betydningen.
 • Du kan fortryde i op til 6 dage - det koster 1% af prisen. Mere end 90% af alle andelsboliger sælges af private - til private. Overdragelsesaftalen laves af foreningens administrator og du får normalt ikke forbehold for din rådgivers godkendelse. Derfor hænger du på aftalen når først du har skrevet under (bortset fra den lovpligtige fortrydelsesret - og den koster penge at bruge).
 • Betaler du for meget for andelsboligen? Er renten er steget siden sidste valuarvurdering, kan andelsboligen være faldet i pris. Det ser du ofte først i næste års regnskab. Køber du i tiden mellem rentestigningen og årsregnskabet er der risiko for, at du betaler for meget. Vi hjælper dig med at gennemskue om der et problem er i den andelsboligforening, du kigger på.
 • Kan boligafgiften stige på sigt? Der er mange ting, der påvirker både foreningens økonomi og prisen på den andelsbolig, du kigger på. Afdrager foreningen på deres lån - eller hvornår skal de i gang med det? Har de lån med fast eller variabel rente? Har de store vedligeholdelsesprojekter i fremtiden, og er der taget højde for det?
Bestil analyse og få svar

Det får du med Tjek Andel

Vi har skræddersyet en analyse, der giver dig svar på det du har behov for, for at vurdere om du er i gang med et godt eller et dårligt køb:

 • Tjek af dokumenter. Vi noterer eventuelle udfordringer.
 • Prisvurdering. Vi beregner den tekniske kontantpris.
 • Andelsbolig Analyse. Vi giver et samlet overblik over foreningens økonomi.
 • Samlet vurdering. Vores anbefaling om du skal købe eller ej.

Din analyse er på 7 – 9 sider, og du modtager den som PDF på mail senest næste hverdag kl. 24.00. Analysen giver dig et indblik i både andelsboligforeningens økonomi og eventuelle udfordringer. Som afslutning på analysen giver vi vores konklusion om foreningens økonomiske situation, og vores anbefaling til, om du skal gå videre med købet eller ej.

Klik og modtag analyse indenfor 24 timer Du får analysen inden for 24 timer på hverdage. Betal, når du har modtaget analysen.
Tjek andel - billede

Få en vurdering af andelsboligen inden du skriver under!

Med vores Andelsbolig Analyse i hånden bliver du i stand til vælge, om andelsboligen er værd at gå videre med – eller om du skal lade den ligge og finde en anden. Vi fraråder et andelsboligkøb i mere end hver 3. tilfælde, ofte fordi andelsboligen simpelthen er for dyr. Derfor vil det – alt andet lige – betyde, at du risikerer at tabe dit indskud helt eller delvist, den dag du skal sælge igen.

Hos Boligraadgiver har rådgivet hundredevis af andelsboligkøbere, og givet dem vores bedste vurdering af den andelsbolig, de overvejer at købe. Vores analyse er en 100% uvildig vurdering af både andelsboligforeningen og andelsboligen. Den er et unikt værktøj for dig, som overvejer at købe en andelsbolig.

BESTIL HER - betal når du modtager analysen

ER du I TVIVL OM tjek andel er noget for dig?

Telefon 82 13 10 66

Michael Christensen, boligrådgiver og partner i Tjek Andel

Michael Christensen
Tjek Andel og Boligraadgiver.dk bliver citeret i…
Børsen logo Ritzau logo Politiken - logo E-penge.dk - logo TV2 logo