82 13 10 66 Man - fre   Kl.  10-17

Bestilling

Tak for din bestilling – og tak fordi du er interesseret i vores boligrådgivning!

Vi glæder os til at rådgive dig om dit boligkøb eller dit selvsalg og vil kontakte dig inden for maksimalt 3 timer. Kontakter du os uden for vores åbningstid vil vi kontakte dig senest næste formiddag (på hverdage).

Vores boligrådgivere arbejder også i weekenden, men har ingen faste åbningstider. Sender du din bestilling en lørdag eller søndag vil vi kontakte dig senest mandag formiddag. Der er dog en god chance for, at vi allerede kontakter dig i løbet af weekenden – det kan vi blot ikke garantere.

Vi er din personlige boligrådgiver. Vi tager os af det juridiske – på samme måde som en boligadvokat. Men vi deler samtidig vores mangeårige erfaring som ejendomsmægler med dig.

Send din bestilling her. Så er du allerede på vej til den gode bolig- og køberrådgivning. Vi glæder os til at rådgive dig.

Læs mere om vores Køberrådgivning her.
Læs mere om Selvsalg her.

Vælg dit produkt og bestil her

GARANTI: Betaling finder først sted efter bolighandlen er gennemført

Boligraadgiver.dks priser ligger typisk 30-40% under advokatfirmaernes pris for et tilsvarende stykke arbejde. Det kan vi fordi vi ikke laver andet, fordi vi kender og kan afhjælpe bolighandlers faldgruber og fordi det er det vi bygger vores koncept op omkring: Sikker handel til fast lav pris.