82 13 10 66 Man - fre   Kl.  10-17

Kontakt os

Boligraadgiver ApS

Borgergade 30, st.
1300 København K

Administration
Skovbrynet 10
4100 Ringsted

Mail: kontakt@boligraadgiver.dk
Telefon: 82 13 10 66
Normal telefontid 10 – 17
Cvr.nr. 36053550

Send dokumenter sikkert

Når du har brug for at sende dokumenter til os på sikker vis bruges mailen
sikkermail@boligraadgiver.dk

Kontakt os – vi vil altid gerne høre fra dig

Med Boligraadgiver.dk på din side, er du garanteret 100% uvildig rådgivning fra landets dygtigste rådgivere. Vi har mere end 15 års erfaring med at hjælpe danskerne med køb og salg af boliger, og vi er eksperter i at beskytte dine interesser fra de første skridt og indtil handelen er endeligt afsluttet.

Grundighed er altid en dyd, men i en bolighandel er det også en nødvendighed, for hvis ikke du finder fejlene, vil fejlene finde dig. Vi tager ansvaret for, at du ikke skal stå alene med nogen problemer, og derfor slipper vi dig ikke, før hvert et dokument er gennemgået, og alle spørgsmål har fået et svar.

Hos Boligraadgiver.dk betaler du udelukkende for det, du har brug for, og vi sørger for, at du altid ved, hvor vi er i processen. Overblik giver tryghed, og vi insisterer på, at alle vores kunder skal føle sig trygge. Det er en af årsagerne til, at vi på 6. år er blandt de bedst anmeldte boligrådgivere i Danmark. At købe bolig er en vigtig beslutning.

Læs mere om vores køberrådgivning her. Overvejer du at købe andelsbolig kan du læse med om vores andelsbolig rådgivning her.

Giv os et kald eller brug formularen herunder.