82 13 10 66 Man - fre   Kl.  10-17

Læs mere om Køberrådgiver Gitte Hansen

Gitte Hansen har været en del af Boligraadgiver.dk siden starten i 2013. Gitte har hjulpet mere end 1.000 boligkøbere i hele landet, og holdt online møder på telefon eller via Teams med dem alle.

Hun er ejendomsmægler, og har arbejdet i mæglerbranchen siden 2004. Inden Gitte Hansen startede som ejendomsmægler, har hun i 10 år arbejdet som bankrådgiver, specialist og formuerådgiver i en stor dansk bank. Som specialist & formuerådgiver indgik også rådgivning om omlægning af boliglån og realkreditlån.

Hus – rækkehus – ejerlejlighed

Hos Boligraadgiver.dk har Gitte efterhånden set rigtig mange forskellige aspekter i en ejendomshandel; dels i vilkårene i købsaftalen, som både er standard og individuelle, dels i dokumenterne. Siden 1. januar 2015 har ejendomsmægler alene været på sælgers side. Og det betyder i mange tilfælde, at vi ikke altid modtager alle de dokumenter, der er nødvendige for at køber kan få et fuldt overblik. Og i sidste ende ikke vide præcis, hvilken bolig køberen er i gang med at købe. Den store erfaring indenfor bolighandel betyder, at vi kan stille de rette krav overfor mægler – eller fremfinde eventuelle dokumenter til køber.

Fritidshus

De seneste år har Gitte Hansen hjulpet mange sommerhuskøbere, blandt andet fordi der har været mange handler med sommerhuse. En del sommerhuse har aftaler med et firma om udlejning.  Gitte har derfor god erfaring med, hvordan denne udfordring kan løses – det får kommende sommerhuskøbere naturligvis glæde af.

Andelsbolig – andelslejlighed

Der har været stor aktivitet på andelsboligmarkedet de seneste år, ligesom mange ejerlejligheder i de større danske byer også har haft stor fremgang. Både prismæssigt og omsætningsmæssigt. Derfor har mange andelsboligforeninger ændret sin måde at opgøre maksimalprisen på. Det kan i nogle tilfælde betyde, at en køber skal tage en langt større risiko, end køberen forventede. Gitte Hansen kan hjælpe med at få overblik over, hvilke evt. udfordringer, der er i den enkelte forening.

Ring til mig
Gitte Hansen

Gitte Hansen

Partner og Køberrådgiver

Gitte Hansen har været en del af Boligraadgiver.dk siden starten i 2013. Gitte har hjulpet mere end 1.000 boligkøbere i hele landet, og holdt online møder på telefon eller Skype med dem alle.

Kunderne siger, at de føler sig ekstra trygge, fordi rådgivningen forener mine erfaringer som både ejendomsmægler og boligrådgiver i en bank. Derfor har alle vores boligrådgivere den baggrund.

Michael Christensen, Partner Boligraadgiver.dk Michael er uddannet ejendomsmægler og boligrådgiver. Han har også arbejdet med erhvervsejendomme, projektsalg og udstykninger.