82 13 10 66 Man - fre   Kl.  10-17
blog logo

Ejendomsmæglerne forsøger at tale boligpriserne op

UpDateBoligsidens markedsindeks er i bedste fald misvisende, i værste fald et bevist forsøg på at bilde boligkøberne ind, at boligpriserne fortsat stiger. På trods af, at mæglerne godt ved boligpriserne er på vej ned!

Læs mere

Fejl og mangler

UpDateFlere og flere købere oplever på egen krop, at ejendomsmægler lever lidt for godt op til, at de alene er sælgers mand. Vi har den seneste tid haft flere købere, som desværre får meget dårlige oplevelser i forbindelse med overtagelsen af deres nye bolig.

Læs mere

Boligmarkedet for ejerlejligheder

UpDateHos Boligraadgiver.dk har vi længere haft en fornemmelse af, at der var nye tider på vej på boligmarkedet. Siden slutning af april 2021 har vi kunnet se et skift i både udbud og salgspriser. Særligt på boligmarkedet for ejerlejligheder i København.

Læs mere

Andelsboligforeninger skjuler oplysninger for køberne

UpDateFlere og flere andelsboligforeninger og administratorer holder valuarvurderingen skjult for andelsboligkøberne. Det er et kæmpe problem, og viser endnu engang, at andelsboligmarkedet trænger til et alvorligt "eftersyn"!

Læs mere

Boligprisernes himmelflugt – og boligskatter

UpDateBoligpriserne fortsætter med at stige, og boligmarkedet er rødglødende. Nationalbanken opfordrer nu politikkerne til at gribe ind overfor boligmarkedet, og foreslår blandt andet, at udbetalingskravet strammes. Læs mere her.

Læs mere

Stigende Boligrenter

UpDateDet er vores vurdering, at huspriserne i København og de øvrige store byer har toppet. Umiddelbart er priserne stabile - men salgstiden er stigende hvilket kan være tegn på svagt faldende priser.

Læs mere

Andelsboligkøber, pas på!

UpDateAndelsboligkøber – Betalt ikke penge under bordet! Udgivet den 18. april 2021 Markedet for andelsboliger er rødglødende, og der er vedholdende rygter om, at ”penge under bordet” spiller en stadig […]

Læs mere

Boligmarkedet 2021

UpDateDet er vores vurdering, at huspriserne i København og de øvrige store byer har toppet. Umiddelbart er priserne stabile - men salgstiden er stigende hvilket kan være tegn på svagt faldende priser.

Læs mere

Kan du forhandle pris i et glohedt boligmarked?

UpDateSelvfølgelig kan du forhandle pris – læs mere her Udgivet den 19. jan. 2021 Det er en kendt historie at boligmarkedet er glohedt, og at boligpriserne er steget ganske kraftigt […]

Læs mere

Boligmarkedet 2020 – Vidensbaseret køberrådgivning

UpDateVidensbaseret Køberrådgivning – med baggrund i omfattende analyser af boligmarkedet Udgivet den 26. nov. 2020 Som Boligrådgiver er viden og facts afgørende for vores rådgivning. Derfor følger vi boligmarkedet tæt, […]

Læs mere

Undersøgelse af olietank

VideoI Danmark er der 1,2 mio. villaer og rækkehuse. Ud af disse boliger har ca. 200.000 en nedgravet olietank liggende i deres have. Om olietanken lever op til regler og love eller ej, er svært at vurdere uden at kontrollere dokumenter og attester.

Læs mere

Skøde ved skilsmisse – og ansvar for fejl og mangler

UpDateHar du ansvar for fejl og mangler, hvis din tidligere ægtefælle eller ekskæreste skal overtage jeres fælles hus eller sommerhus? Når et ægteskab eller samliv ophører er det naturligt at overveje, hvad der skal ske med den fælles bolig eller sommerhuset.

Læs mere

Vidensbaseret Køberrådgivning

UpDateSom Boligrådgiver er viden og facts afgørende for vores rådgivning. Derfor følger vi boligmarkedet tæt, både lokalt, regionalt og landsdækkende. Ved hjælp af vores analyser kan vi yde vidensbaseret Køberrådgivning samt rådgive kvalificeret om boligpriserne i hele landet. Det nyder alle vores boligkøbere godt af når vi rådgiver om deres boligkøb og når de ønsker vores hjælp professionel prisforhandling.

Læs mere

Boligsalget når nye højder

UpDateBoligsalget når nye højder - måske er der bedre tid på vej for boligkøberne. Ny analyse af boligmarkedet tyder på, at boligkøberne kan se frem til mere normale tilstande. For første gang i mere end 3 måneder sættes der flere boliger til salg - end der bliver solgt.

Læs mere

Større risiko ved olietank end tidligere antaget

UpDateOlietanke udgør en større risiko end tidligere antaget! Flere og flere købere får undersøgt forholdene om både nedgravede olietanke og overflade tanke på deres nye drømmehus. Og med god grund, for der konstateres flere og flere ejendomme med forurening eller risiko for forurening i fremtiden!

Læs mere

Boligmarkedet sommer 2020

UpDateMaj og juni 2020 har således været en af de mest travle perioder i hele Boligraadgiver.dk’s historie! Det siger noget om den voldsomme aktivitet, der præger både salget af huse, ejerlejligheder, sommerhuse og andelsboliger.

Læs mere

Boligmarkedet maj 2020

UpDateBoligmarkedet maj 2020. Mange medier skriver lige nu om boligmarkedet – udviklingen og forventningerne til boligpriserne den kommende tid. De fleste er enige om, at boligpriserne kommer til at falde. Men ingen ved reelt ikke, hvor meget Coronakrisen kommer til at påvirke, og hvor længe!

Læs mere

Valuarvurderinger og Corona

UpDatePAS PÅ – hvis du er ved at købe andelsbolig! Tårnhøje valuarvurderinger og Corona-krise vil ramme landets andelsboliger hårdt. Der er for alvor grund til at være forsigtig i disse tider, hvis du overvejer at købe andelsbolig.

Læs mere

Beliggenhed er vigtigst når du kigger på bolig

VideoOnline Boligaften På vores Online Boligaftner kommer vi ind på mange forskellige emner. På vores premiere aften talte vi blandt andet om vigtigheden af boligens beliggenhed. Se vores videoklip nedenfor. […]

Læs mere

Boligmarkedet marts 2020 – og Coronavirus

UpDateHvad betyder coronavirus for boligmarkedet. Giver det nye muligheder - eller er det "business as usual"?

Læs mere

Boligkøber oplever mange fejl- og mangler

UpDateBook et foredrag om boligmarkedet - og bliv klædt på til at finde drømmeboligen. Vi tilbyder flere typer af foredrag - kontakt os for en snak.

Læs mere

Foredrag om boligmarkedet

UpDateBook et foredrag om boligmarkedet - og bliv klædt på til at finde drømmeboligen. Vi tilbyder flere typer af foredrag - kontakt os for en snak.

Læs mere

Boligmarkedet 2020

UpDateDet er vores vurdering, at huspriserne i København og de øvrige store byer har toppet. Umiddelbart er priserne stabile - men salgstiden er stigende hvilket kan være tegn på svagt faldende priser.

Læs mere

En fastfrysning af andelspriserne sender “Sorteper” videre

UpDateDet er på grænsen til det vildledende at præsentere en fastfrysning af valuarvurderede andelspriser, som en sikkerhed for andelshaverne. Og støtten fra ABF er kun med til at styrke andelshavernes falske forhåbninger.

Læs mere

Lad ikke andelsboligerne betale regningen for Blackstone

UpDateHvis de danske politikere, med bl.a. Lejernes Landsorganisation i ryggen, gør alvor af deres trusler om at stramme Boligreguleringsloven for at få ram på Blackstone, vil konsekvenserne blive ubærlige. Dog ikke for Blackstone eller andre kapitalfonde, men for de danske andelshavere, der står til at få smadret værdien af deres valuarvurderede andelsboliger ved selv den mindste ændring

Læs mere

Forhandling – 5 tips til prisforhandling – når du skal købe bolig

UpDateDer er mange gode grunde til at forsøge at forhandle pris når I skal købe bolig. Læs vores tips om prisforhandling. Boligrådgiver UpDate

Læs mere

Håndværkerfradrag

UpDateDu kan få håndværkerfradrag for servicearbejde og vedligeholdelse af din bolig. Se fradrag og læs mere om reglerne på Boligrådgiver UpDate.

Læs mere

Huseftersynsordningen skal reformeres

UpDateTanken bag Huseftersynsordningen var at beskytte boligkøberne mod skjulte fejl og mangler. Men med tiden er ordningen blevet udhulet af det stigende antal forbehold i tilstandsrapporterne, og nu har den fået det endelige dødsstød.

Læs mere

Udvikler projektudbyderne for investorerne – eller sig selv?

UpDateMan siger, at historien gentager sig selv. Den seneste tids fokus på blandt andet Gefion Group har afsløret, at projektudbyder har kigget i historiebøgerne og forsøgt at kopiere 00’ernes optur i ejendomsbranchen – på godt og ondt!

Læs mere

Køberrådgivning og prisforhandling

UpDateVi forholder os objektivt til de muligheder der opstår under forhandlingen med ejendomsmægleren og forsøger, at have en 100 % professionel tilgang til prisforhandlingen

Læs mere

Vi søger nye Køberrådgivere

UpDateBoligrådgiver.dk har travlt og rådgiver stadig flere boligkøbere! Vil du være med til at gøre en forskel for kommende boligkøbere? Vi udvider vores team med en eller flere Køberrådgivere til […]

Læs mere

Tilstandsrapport – husk at tjekke disse ting

UpDateKender I faldgruberne i tilstandsrapporten? Når I skal købe nyt hus, rækkehus eller sommerhus, er der rigtig mange ting, I skal have styr på. En af de ting, der står øverst på listen er tilstandsrapporten

Læs mere

Online marketing medarbejder

UpDateBoligraadgiver.dk søger deltids online marketing medarbejder Boligraadgiver.dk har travlt, og ønsker at udbygge vores digitale tilstedeværelse; både online og på sociale medier. Vi leder derfor efter en dygtig deltidsmedarbejder, ca. […]

Læs mere

Olietanke udgør en miljøbombe for kommende huskøbere

UpDateEn potentiel miljøbombe gemmer sig i de danske villakvarterer. Kommunernes manglende kontrol af gamle olietanke udgør både en stor miljørisiko – og en økonomisk risiko for kommende huskøbere.

Læs mere

Energiforbedring – 3 links der kan være mange penge værd

UpDateFå økonomisk tilskud og rådgivning til energiforbedring af din bolig! Det burde ikke være en hemmelighed – men ikke mange kender mulighederne for både energirådgivning, tilskud eller fradrag, når du […]

Læs mere

Boligkøbere går glip af store besparelser

UpDateI 2017 var der ca. 77.000 bolighandler i Danmark. Stort set ingen af disse boligkøbere har benyttet sig af muligheden for at gældsovertage sælgers realkreditlån. Hvorfor er der ingen, der rådgiver boligkøberne om denne attraktive mulighed?

Læs mere

Hvem skal gribe de højtflyvende andelsboligkøbere?

UpDateKombinationen af den historisk lave rente og den stigende brug af urealistisk høje valuarvurderinger betyder, at andelsboligkøbere kan blive hårdt ramt af selv de mindste rentestigninger. Læs mere her.

Læs mere

Købers rådgiver bør berigtige boligkøbet

UpDateBerigtige = skrive skøde og sikre, at sælgers lån i ejendommen slettes I den seneste ejendomsmæglerlov af 1. januar 2015 er det præciseret, at ejendomsmægleren er sælgers rådgiver. Derfor må […]

Læs mere

7 gode råd om boligkøb

UpDateLæs vores 7 gode råd om boligkøb. Så er du klar til dit næste boligkøb. Boligkøb er en stor beslutning, og der er mange ting, du skal have styr på inden du begiver dig ud på boligmarkedet.

Læs mere

Hvad skal du være opmærksom på ved køb af andelsbolig

UpDateDer er kæmpestor forskel på køb af andelsbolig og ejerbolig For der er særlige regler, som gælder for andelsboliger. Og oven i købet, skal du forholde dig til ting som […]

Læs mere

5 forslag der vil gøre projektkøb en god oplevelse

UpDateIngen lov beskytter projektkøbere! Boligraadgiver.dk foreslår bedre forbrugerbeskyttelse ved projektkøb. Med disse fem løsninger ville du trygt kunne købe projektbolig. Går du i Netto og køber en liter mælk, der […]

Læs mere

10 gode råd om forældrekøb

UpDateLæs vores 10 gode råd om forældrekøb Køb af bolig har altid stor betydning for din fremtidige økonomi. Det gælder naturligvis også, hvis du gerne vil investere i en lejlighed […]

Læs mere

Se dig godt for, når du køber projektbolig

UpDateRisiko for rentestigning og ekstra udgifter til din bank I København – og landets andre store byer er der fuld gang i salget af projektboliger. Som projektkøber skal du være […]

Læs mere

Nye boligskatter – lejlighedsejer pas på

UpDateDu er taberen i den nye aftale om boligskat Sådan siger Michael Christensen, der er partner i boligraadgiver.dk og har mangeårig baggrund som finansieringsekspert. ”De store tabere bliver ejerlejligheder, der […]

Læs mere

Hver 3. ejendom har fejl i BBR

UpDateDet havde nær kostet Helle og Michael dyrt For nylig hjalp vi Helle og Michael med at kigge på en villa. De havde bestilt vores komplette køberrådgivning – dvs. inklusive […]

Læs mere

Se vores video om køberrådgivning

VideoVideo om køberrådgivning Boligraadgiver.dk er uvildige køberrådgivere der hjælper der gennem dit boligkøb på en tryg og sikker måde. Lad os derfor rådgive dig om dit næste boligkøb. Vores rådgivere […]

Læs mere

Stigende bidrag på realkreditlån

UpDateI 2016 var der stor opmærksomhed på Nykredit/Totalkredits stigende bidrag på deres realkreditlån. I slipstrømmen på Nykredit/Totalkredits forhøjede priser følger Realkredit Danmark og Nordea Kredit trop og sætter priserne op! […]

Læs mere

Lån med renteswap

UpDateSPÆNDENDE – OG “LIDT” SKRÆMMENDE ARTIKEL OM LÅN MED RENTESWAP I ANDELSBOLIGER Vi har løbende skrevet om andelsboligforeninger med renteswap-lån. Denne artikel beskriver endnu engang problemerne og udfordringerne for den […]

Læs mere

Tjek ejendommens kloakforhold

UpDateDet kan koste dig dyrt hvis du ikke tjekker ejendommens kloakforhold! Rigtig mange kommuner er i fuld gang med at renovere deres kloaksystemer. Ikke kun i landområderne – men også […]

Læs mere

Hvad betyder renteudviklingen for dit boligkøb?

UpDateHusk at være kritisk når du kigger på ny bolig. Flere medier skriver om stagnerende – og/eller faldende priser i august måned. Det er ikke overraskende, når vi ser på […]

Læs mere