82 13 10 66 Man - fre   Kl.  10-17
blog logo

Undgå at betale for meget for andelsboligen

Udgivet den 10. oktober 2022

Hvordan kan du undgå at betale for meget for andelsboligen?

Hver 3. andelsbolig er for dyr – og antallet stiger. Derfor kan det være risikabelt at købe andelsbolig. Årsagen er den stigende rente. Det gælder særligt, hvis renten er steget siden valuarvurderingen blev udarbejdet.

Samtidig handles mange andelsboliger privat, og der er stort pres på køber. Hvis du har prøvet at vise interesse for en andelsbolig, så ved du sikkert, hvilket pres du kan blive udsat for! ”Der er flere, der vil købe”, ”hvis du ikke beslutter dig inden kl. 21.00 i dag, så sælger vi til en anden”, ”vi skal have en underskrift senest om 2 dage”. Disse eksempler har vi hørt fra mange af vores kunder.

Derfor tilbyder vi nu at lave en Andelsbolig Analyse indenfor 24 timer! På den måde kan du sikre dig, at du ved, hvad du skriver under på.

Risikoen lige nu

Risikoen lige nu er, at du kommer til at betale alt for meget for din nye andelsbolig! I de andelsboligforeninger, der benytter sig af en valuarvurdering, er risikoen størst. Den stigende rente betyder, at maksimalprisen på mange andelsboliger vil falde. Eller rettere – den burde være faldet. I mange tilfælde kommer faldet dog først i næste årsregnskab, dvs. i 2023.

Og spørgsmålet er så, om de øvrige oplysninger i dokumenterne kan forsvare, at prisen er for høj?

Når en af vores køberrådgivere laver en andelsboliganalyse, bliver der gået grundigt til værks! For det er slet ikke nok at se på selve prisen! Mange andre parametre er vigtige – alene for at sikre sig, om der er taget beslutninger, der kan medføre en stigende boligafgift eller et potentielt tab!

Tjek Andel logo

Tjek Andel

Alle disse fakta og konklusioner pakker vi ind i en Andelsbolig Analyse, som kun koster 4.000 kr. inkl. moms.

Det eneste du skal gøre, er at oprette dig selv, give os nogle få oplysninger og uploade de vigtigste dokumenter. Du modtager analysen allerede indenfor 24 timer (på hverdage), fra vi har modtaget de nødvendige oplysninger og dokumenter fra dig.

Du kan se mere her – og det er også på den side du kan gå videre med at bestille en analyse. Det kan ikke være lettere….

PS. Vil du have et onlinemøde og dermed køberrådgivning om analysen, så se mere her.