82 13 10 66 Man - fre   Kl.  10-17

Teamet

TEAMET BAG BOLIGRAADGIVER.DK. Vi er på din side – når du handler bolig

.
At købe bolig eller at sælge bolig er nogle af de største økonomiske beslutninger man tager i livet. Derfor skal det gøres ordentligt.

Ejendomsmægleren, der har boligen til salg, repræsenterer sælger. Ved at bruge boligraadgiver.dk får du en uvildig rådgiver, der er 100 % på din side. Det kan spare dig for både overraskelser, ærgrelser, problemer – og penge. Det giver sikkerhed og ro i maven at have en reel rådgiver, og samtidig har du garanti for kvalitet. Vores team har nemlig mange års erfaring som ejendomsmægler, vurderingsmand for realkreditinstitutter, formue- og boligrådgiver i bank og advokatsekretær.

Michael har arbejdet som ejendomsmægler siden 1997. Først som ejendomsmægler i København, siden som daglig leder i Ringsted og senere som indehaver af flere ejendomsmæglerforretninger på Sjælland og i København. Inden Michael startede som ejendomsmægler arbejdede han 10 år i Nordea.
Michael Christensen, Partner Boligraadgiver.dk
michael@boligraadgiver.dk

Gitte er ejendomsmægler og har arbejdet i mæglerbranchen siden 2004. Inden Gitte startede som ejendomsmægler, har hun i 10 år arbejdet som bankrådgiver, specialist og formuerådgiver i Nordea.
Gitte Hansen, Partner Boligraadgiver.dk
gitte@boligraadgiver.dk

Lars er uddannet ejendomsmægler fra Erhvervsakademiet i Århus. Han har tidligere været selvstændig tømrermester i 18 år og besidder stor byggeteknisk viden. Han er oprindelig uddannet revisor, og vil derfor også kunne yde rådgivning om økonomiske forhold.
Lars Bilberg, Partner Boligraadgiver.dk
lars@boligraadgiver.dk

Bettina har arbejdet som advokatsekretær i 32 år. De første 20 år i København og efterfølgende Roskilde og Ringsted. Hun har derfor stor erfaring med ejendomshandler. Hendes arbejdsopgaver er tinglysningsekspeditioner og færdigekspedition af handlerne, herunder udarbejdelse af refusionsopgørelser.
Bettina Longo, Sagsbehandler Boligraadgiver.dk
bettina@boligraadgiver.dk

Bliv ringet op

Send os en besked, så ringer vi hurtigt til dig og giver et gratis råd om, hvilket rådgivningsforløb, der giver dig mest køberrådgivning for pengene.

- Indenfor 3 timer i åbningstiden -