Køberrådgivning
82 13 10 66 Man - fre   Kl.  10-17

Teamet

Vi er på din side – når du handler bolig

At købe bolig eller at sælge bolig er nogle af de største økonomiske beslutninger man tager i livet. Derfor skal det gøres ordentligt. Bag Boligraadgiver.dk gemmer sig mange års erfaring som ejendomsmægler, og mange års erfaring som boligrådgiver fra dansk pengeinstitut.

Michael har arbejdet som ejendomsmægler siden 1997. Først som ejendomsmægler i København, siden som daglig leder i Ringsted og senere som indehaver af flere ejendomsmæglerforretninger på Sjælland og i København. Inden Michael startede som ejendomsmægler arbejdede han 10 år i Nordea.
Michael Christensen, Partner Boligraadgiver.dk
michael@boligraadgiver.dk

Gitte er ejendomsmægler og har arbejdet i mæglerbranchen siden 2004. Inden Gitte startede som ejendomsmægler, har hun i 10 år arbejdet som bankrådgiver, specialist og formuerådgiver i Nordea.
Gitte Hansen, Partner Boligraadgiver.dk
gitte@boligraadgiver.dk

Lars er uddannet ejendomsmægler fra Erhvervsakademiet i Århus. Han har tidligere været selvstændig tømrermester i 18 år og besidder stor byggeteknisk viden. Han er oprindelig uddannet revisor, og vil derfor også kunne yde rådgivning om økonomiske forhold.
Lars Bilberg, Partner Boligraadgiver.dk
lars@boligraadgiver.dk

Bettina har arbejdet som advokatsekretær i 32 år. De første 20 år i København og efterfølgende Roskilde og Ringsted. Hun har derfor stor erfaring med ejendomshandler. Hendes arbejdsopgaver er tinglysningsekspeditioner og færdigekspedition af handlerne, herunder udarbejdelse af refusionsopgørelser.
Bettina Longo, Sagsbehandler Boligraadgiver.dk
bettina@boligraadgiver.dk

Bliv ringet op

Send os en besked, så ringer vi hurtigt til dig og giver et gratis råd om, hvilket rådgivningsforløb, der giver dig mest køberrådgivning for pengene.

- Indenfor 3 timer i åbningstiden -