82 13 10 66 Man - fre   Kl.  10-17

Teamet bag Boligraadgiver.dk er på din side – når du handler bolig

At købe bolig eller at sælge bolig er nogle af de største økonomiske beslutninger man tager i livet. Derfor skal det gøres ordentligt.

Ejendomsmægleren, der har boligen til salg, repræsenterer sælger. Ved at bruge boligraadgiver.dk får du en uvildig rådgiver, der er 100 % på din side. Det kan spare dig for både overraskelser, ærgrelser, problemer – og penge.

En erfaren Køberrådgiver opdager også det, der mangler!

Vi oplever ofte, at der mangler dokumenter eller oplysninger i en bolighandel. Eller at der er udleveret forkerte dokumenter! Derfor er det vigtigt, at vi opdager det – og kan give vores kunder det fulde indblik i den bolig, de ønsker at købe.

Her er et par eksempler, som har haft stor betydning for vores købere. Og som ikke er oplyst direkte af ejendomsmægleren:

  • Projekter i en ejerforening, som kommer til at koste køber af lejligheden 162.000 kr. indenfor nogle få år.
  • En gammel nedgravet olietank i en villahave. Der var ikke sikkerhed for, at tanken var behandlet korrekt for at undgå forurening.
  • Der er planlagt en omfartsvej ca. 50m fra skellet til den nedlagte landejendom.

Vil du også have ro i maven, når du tager din måske største økonomiske beslutning i dit liv? Så vælg en Køberrådgiver med stor erfaring, og undgå ubehagelige overraskelser!

Vi har hver især mere end 20 års erfaring med bolighandler. Og vi har været køberrådgivere siden 2013. Læs mere om os nedenfor.

Kunderne siger, at de føler sig ekstra trygge, fordi rådgivningen forener mine erfaringer som både ejendomsmægler og boligrådgiver i en bank. Derfor har alle vores boligrådgivere den baggrund.

Michael Christensen, Partner Boligraadgiver.dk Michael er uddannet ejendomsmægler og boligrådgiver. Han har også arbejdet med erhvervsejendomme, projektsalg og udstykninger.