82 13 10 66 Man - fre   Kl.  10-17

Læs mere om Køberrådgiver Michael Christensen

Michael Christensen har været en del af Boligraadgiver.dk siden starten i 2013. Michael tager sig primært af vores boligkøbere i København og Nordsjælland.

Michael har arbejdet som ejendomsmægler siden 1997. Først som ejendomsmægler i Valby, siden som daglig leder i Ringsted og senere som indehaver af flere ejendomsmæglerforretninger på Sjælland og i København. Inden Michael startede som ejendomsmægler arbejdede han 10 år i Nordea Bank. I Nordea Bank specialiserede han sig i rådgivning om boligkøb samt rådgivning om realkreditlån.

Projektkøb

Michael har arbejdet med projektboliger i en årrække og været medejer af en af de større projektmæglere i København. Den store erfaring med projektbolig deler han gerne med kommende projektkøbere. Han rådgiver derfor en lang række af de kunder der ønsker rådgivning om projektkøb. Se mere om vores rådgivning om projektkøb her:

Køberrådgivning nybyggeri

Der er en del boligkøbere, som vælger at købe en grund og bygge eget hus i stedet for at købe en ”brugt” hus. Michael er vores specialist indenfor entreprisekontrakter på private boliger. Entreprisekontrakterne er som regel udarbejdet med store fordele for sælger – og få eller ingen for køber. Man skal derfor være særligt opmærksom, når denne skal underskrives. Grundet Michaels store erfaring, er det derfor primært Michael, der rådgiver vores kunder om grundkøb, hvis de også ønsker rådgivning om entreprisekontrakten. Her finder du flere oplysninger om vores rådgivning ved nybyggeri.

Landbrug

Fra sin tid som ejendomsmægler på Midtsjælland har Michael endvidere stor erfaring med køb og salg af landbrugsejendomme. Han er derfor vores primære rådgiver til disse ejendomme.

Har du spørgsmål til køb af hobbylandbrug eller en mindre landbrugsejendom (under 30 ha) så kontakt gerne Michael.

Ring til mig
Michael Christensen

Michael Christensen

Partner og Køberrådgiver

Michael Christensen har været en del af Boligraadgiver.dk siden starten i 2013. Michael tager sig primært af vores boligkøbere i København og Nordsjælland.

Kunderne siger, at de føler sig ekstra trygge, fordi rådgivningen forener mine erfaringer som både ejendomsmægler og boligrådgiver i en bank. Derfor har alle vores boligrådgivere den baggrund.

Michael Christensen, Partner Boligraadgiver.dk Michael er uddannet ejendomsmægler og boligrådgiver. Han har også arbejdet med erhvervsejendomme, projektsalg og udstykninger.