82 13 10 66 Man - fre   Kl.  10-17

Selvsalg

Selvsalg af din bolig

De 2 rådgivningsløsninger:

Hvis du vil sælge din bolig via selvsalg kan vi hjælpe dig på to måder:

  • 1

    Hvis du selv har solgt din bolig kan vi stå for købsaftale og de øvrige dokumenter

  • 2

    Hvis du står og vil sælge, kan vi rådgive dig om de forskellige muligheder og hjælpe dig godt i gang med selvsalg

Hjælp til købs­−
aftale og øvrige dokumenter

Fra kr. 4.495,-

Hjælp til−
salg af din bolig

Fra kr. 1.595,-

1

Hjælp til købsaftalen når du har fundet en køber

Minimal købsaftale / Kr. 4.495,-

Udarbejdelse af “Minimal købsaftale” samt online rådgivningsmøde omkring handlen og dokumenterne. Vi undersøger de vigtigste forhold omkring ejendommen og sørger for hele den efterfølgende korrespondance med køber.

Læs mere om et rådgivningsforløb her.

selvsalg

Komplet købsaftale / Kr. 9.495,-

“Komplet købsaftale” inkl. salgsopstilling, salgsprovenu og online rådgivningsmøde. Derudover undersøger vi alle forhold omkring ejendommen og sørger for hele den efterfølgende korrespondance med køber, købers advokat eller rådgiver samt købers bank.

Læs mere om et rådgivningsforløb her.

selvsalg

2

Sælgerrådgivning

Før-salg – korrekt salgsopstilling / Kr. 2.495,-

Rådgivningsløsning der hjælper dig med at sælge din bolig selv. Vi udarbejder – i samarbejde med dig – en salgsopstilling, der lever op til alle lovens krav. Vi indsamler og behandler alle ejendommens dokumenter, og gør dem tilgængelige for de mulige købere til din ejendom. Dokumenterne vil være tilgængelig i en online-løsning.

selvsalg af bolig

Før-salg – bestilling af rapporter / Kr. 1.595,-

Hjælp til dig, der ikke vil bøvle med bestilling af de rigtige dokumenter, rapporter, forsikringer m.m. når du skal sælge din ejendom. Vi indhenter alle dokumenter, rapporter og sikrer, at dit salg giver dig størst mulig tryghed ifølge loven. Vores eksterne udgifter (afhænger af hvilken type ejendom, du skal sælge) tillægges prisen.

sælg din bolig selv ved selvsalg

Rådgivning om prissætning / fra Kr. 2.995,-

Er du i tvivl om prissætningen – eller er der stor forskel på de salgsvurderinger du har fået af din ejendom, kan du trække på vores erfaring og rådgivning. Vi gennemgår de forskellige vurderinger, og undersøger markedspriserne i dit området. Derefter tilbyder vi et online rådgivningsmøde (eller telefonmøde) hvor vi sammen gennemgår mulighederne. Mod merpris kan mødet holdes på ejendommen.

bolig selvsalg - selv din bolig selv