82 13 10 66 Man - fre   Kl.  10-17
blog logo

Undersøgelse af olietank

Ny video om undersøgelse af olietank

Udgivet den 23. sept. 2020

Rådgivning om olietanke

Boligraadgiver.dk rådgiver boligkøbere om køb af hus eller rækkehus i hele Danmark. Stadig flere boligkøbere kontakter os for rådgivning om olietanke. Men også sælgere kontakter os, når de har brug for et ekstra råd om olietanken i deres have.

Hvor stort er problemet?

I Danmark er der 1,2 mio. villaer og rækkehuse. Ud af disse boliger har ca. 200.000 en nedgravet olietank liggende i deres have. Om olietanken lever op til regler og love eller ej, er svært at vurdere uden at kontrollere dokumenter og attester. Reglerne kan du eventuelt læse mere om i “Olietankbekendtgørelsen“.

Mange af vores kunder er usikre på netop olietanken, når de står foran et boligkøb. Derfor kontakter de os for både rådgivning om selve boligkøbet, men også for rådgivning om olietanken. Andre kunder har allerede købt bolig, men er blevet usikker på olietanken efter overtagelsen af deres bolig. Disse kunder rådgiver vi naturligvis også.

Video om undersøgelse af olietank

For at give et indblik i processen har vi lavet denne video. Den viser en undersøgelse af olietank, samt nogle af de andre udfordringer, der kan være med en nedgravet olietank. Se vores video nedenfor.

Vores rådgivning om boligkøb

Vores Køberrådgivning indeholder altid rådgivning om boligens olietank. Som led i rådgivningen kigger vi alle tilgængelige dokumenter igennem, og rådgiver dig som køber om olietankens status. I en del af bolighandlerne ser dokumenterne fine ud, og køber kan derfor roligt gå videre med deres boligkøb. I andre bolighandler mangler vi stort set alle dokumenter og attester. I disse bolighandler anbefaler vi ofte en undersøgelse af ejendommens olietank

Boligen i denne video tilhører den sidste kategori. Der var absolut ingen dokumenter, attester eller anden information om ejendommens olietank. Derfor var en undersøgelse af olietanken absolut nødvendig. Se videoen og forstå hvilke udfordringer, der er med olietanke.

Køberrådgivning

Har du brug for rådgivning om dit boligkøb, så læs mere om vores Køberrådgivning. Har du kun brug for rådgivning om olietanken, så bestil vores Køberrådgivning om olietank.