82 13 10 66 Man - fre   Kl.  10-17

Køberrådgivning om olietank

Køberrådgivning om olietank

Vi får rigtig mange henvendelser om olietanke. Både fra vores egne rådgivningskunder – men også fra boligkøbere, der benytter anden rådgiver. Benytter du en anden rådgiver (eller boligadvokat), rådgiver vi dig gerne om olietanken.

Benytter du anden rådgiver?

Benytter du dig af anden rådgiver en Boligraadgiver.dk tilbyder vi specifik rådgivning om olietanken. Vi rådgiver således kun om boligens olietank – og forholder os ikke til handlens øvrige dokumenter eller købsaftalen. For at kunne give dig en reel og korrekt rådgivning om olietanken, er det afgørende, at vi undersøger alle dokumenterne om olietanken. Der kan være flere typer af dokumenter, og vi kigger naturligvis på dem alle. Som minimum bør der foreligge en tankattest og en tømnings- eller afblændingsattest. Der kan dog være flere dokumenter om olietanken, og vi fortæller dig naturligvis, om du har fået adgang til alle relevante dokumenter fra ejendomsmægleren.

Rådgivningspakken koster kr. 2.995 inkl. moms og er beregnet for kunder, der benytter anden rådgiver. Prisen for vores egne rådgivningskunder er kr. 1.995 inkl. moms.

Hvad rådgiver vi dig om?

Rådgivning indeholder Køberrådgivning om olietanken, dokumenterne du har modtaget om olietanken, eventuelle manglende dokumenter samt om ejerskifteforsikringen dækker en eventuel forurening.

Rådgivningsforløb

Efter en kort indledende snak, sender du alle dokumenter om olietanken til os. Vi kigger på dokumenterne, og indhenter eventuelle offentlige tilgængelige dokumenter. Inden for maksimalt 3 hverdage holder vi online møde og rådgiver dig olietanken. Ønsker du yderligere rådgivning om olietanken, eksempelvis hjælp til indhentning af undersøgelse, kontakt til kommune eller andre myndigheder, aftales særskilt pris for denne rådgivning.

Læs eventuelt vores “Update“. Her kan du finde flere artikler om olietanke. Du kan også se vores video om undersøgelse af olietank her.

Udfyld formularen her. Så er du allerede godt igang med en sikker og ordentlig Køberrådgivning om olietank.

Vi vil normalt kontakte dig inden for 3 timer. Dog maksimalt 24 timer (på hverdage).

Bestil Køberrådgivning om olietank / Kr. 2.995,-

Har du brug for Køberrådgivning? Få rådgivning om hele boligkøbet inkl. olietanken. Ved samlet bestilling sparer du penge.

BESTIL UDEN BINDING: Vi ringer inden for 24 timer (på hverdage) og bekræfter dit valg