82 13 10 66 Man - fre   Kl.  10-17
blog logo

Foredrag om boligmarkedet

Book os til et foredrag om boligmarkedet

Boligraadgiver.dk bliver i stigende omfang kontaktet af danske medier for kommentarer til aktuelle emner på boligmarkedet. Vi har gennem årene medvirket i en lang række artikler, senest i en række store artikler om både andelsboliger og valuarvurderinger. Vi bidrager selv til debatten med kritiske tekster om både andelsboliger, projektboliger samt andre relevante emner om boligkøb. En del af disse tekster kan findes på Boligraadgiver Update.

Vi får samtidig flere og flere henvendelser om foredrag om boligmarkedet. Forespørgslerne kommer eksempelvis fra andelsboligforeninger, og handler primært om indlæg eller foredrag på bestyrelsesmøder eller generalforsamlinger. Vores foredrag eller indlæg tilpasses naturligvis foreningens eller arrangørens ønsker.

Boliger i Danmark

Foredrag eller indlæg om andelsbolig og valuarvurdering

I foredraget giver vi en grundig gennemgang og forklaring af principperne bag de meget omtalte valuarvurderinger. Vi tager udgangspunkt i andelsboligforeningens aktuelle situation, samt hvilken betydning valuarvurderingen kan få for både andelsboligforeningens nuværende samt kommende andelshavere. Aktuelt drøfter vi ligeledes betydningen af boligreguleringslovens § 5, stk. 2 og hvorfor denne paragraf er så afgørende for andelsboligforeningernes fremtidige økonomi.

Varighed; 45 – 60 min. + efterfølgende spørgsmål

Foredrag om boligkøb

Boligmarkedet ændrer sig hele tiden. Vores foredrag om boligmarkedet vil give en lang række gode råd om køb af både hus eller sommerhus og ejerlejlighed.

Vi vil gennemgå salgsopstillingen, og de mange relevante informationer den indeholder. Vi vil også tale om tilstandsrapporten og huseftersynsordningen, herunder om faldgruberne i tilstandsrapporten og samspillet mellem tilstandsrapporten og ejerskifteforsikringen.

I forbindelse med køb af ejerlejlighed får I indsigt i de forhold, som man skal være særligt opmærksom på, herunder betydningen af ejerforeningens økonomi og dens fremtidige planer.

Foredraget tilpasse arrangørens ønsker i forhold til både indhold samt tid.

Varighed; fra 45 min. – 2 timer (efter aftale)

Andre emner

Det kan eksempelvis være en grundejerforening, som efterspørger et indlæg om bestående olietanke, og hvad man bør være opmærksom på som boligejer eller boligsælger. Eller andre relevante og spændende emner.

Vores foredrag om boligmarkedet, samt vores indlæg til eksempelvis bestyrelsesmøder kan tilpasses individuelt. Kontakt os for en snak om mulighederne samt pris på enten foredrag eller indlæg.

Kontakt os på telefon 8213 1066 – eller på kontakt@boligraadgiver.dk