82 13 10 66 Man - fre   Kl.  10-17
blog logo

Køberrådgivning og prisforhandling

Flere og flere kunder ønsker hjælp til professionel prisforhandling

Vores partner, Camilla Gude har netop rådgivet Peter Mortensen om køb af sommerhus og hjulpet med prisforhandlingen.

Peter skriver følgende om vores Køberrådgivning og professionelle prisforhandling.

Peter Mortensen

Citat; “Da jeg stod overfor, at skulle handle sommerhus valgte jeg Boligraadgiver.dk som min Køberrådgiver. Valget var truffet ud fra, at boligrådgiverne er tidligere ejendomsmæglere eller tidligere boligrådgivere i banker, og ikke bare en smart advokat der skal tjene penge. Det har jeg ikke et sekund fortrudt. Jeg fik Camilla Gude som Boligrådgiver. Allerede dag 2 havde hun forhandlet huset ned med 50.000 kr. Gennem hele købsprocessen kontaktede Camilla mig hver gang der var ændringer, dokumenter der skulle læses, underskrives osv. Jeg var i så tæt dialog med Camilla, at jeg havde den største tillid til, at alt ville falde på plads inden overdragelsesdatoen, og det skete. Jeg har kun ros og anerkendelse for det arbejde der blev lagt i mit køb fra boligrådgivernes side. Jeg vil på det varmeste anbefale dem til andre der står over for et huskøb.”

Professionel prisforhandling

Vi stiller vores professionelle erfaring som køberrådgivere og ejendomsmæglere til din rådighed. Vi forholder os objektivt til de muligheder der opstår under forhandlingen med ejendomsmægleren og forsøger, at have en 100 % professionel tilgang til prisforhandlingen. Vores eneste interesse er, at sikre dig den bedst mulige pris – og de bedst mulige vilkår.

Hvor meget koster?

Prisen for vores hjælp til prisforhandlingen afhænger af hvilket afslag i købesummen vi opnår. Vores honorar er 10 % af prisafslaget.
Lykkes det ikke at opnå et prisafslag er honoraret således kr. 0 – opnår vi et prisafslag på kr. 100.000 er vores honorar 10.000 kr. (inkl. moms).

Læs mere om vores professionelle prisforhandling her.