82 13 10 66 Man - fre   Kl.  10-17
blog logo

Køberrådgivning og prisforhandling

Udgivet den 14. januar 2019

Flere og flere kunder ønsker hjælp til Køberrådgivning og professionel prisforhandling

Vores partner, Camilla Gude har netop rådgivet Peter Mortensen om køb af sommerhus og hjulpet med prisforhandlingen.

Peter skriver følgende om vores Køberrådgivning og prisforhandling.

Peter Mortensen

Citat; “Da jeg stod overfor, at skulle handle sommerhus valgte jeg Boligraadgiver.dk som min Køberrådgiver. Valget var truffet ud fra, at boligrådgiverne er tidligere ejendomsmæglere eller tidligere boligrådgivere i banker, og ikke bare en smart advokat der skal tjene penge. Det har jeg ikke et sekund fortrudt. Jeg fik Camilla Gude som Boligrådgiver. Allerede dag 2 havde hun forhandlet huset ned med 50.000 kr. Gennem hele købsprocessen kontaktede Camilla mig hver gang der var ændringer, dokumenter der skulle læses, underskrives osv. Jeg var i så tæt dialog med Camilla, at jeg havde den største tillid til, at alt ville falde på plads inden overdragelsesdatoen, og det skete. Derfor har jeg kun ros og anerkendelse for det arbejde der blev lagt i mit køb fra boligrådgivernes side. Jeg vil på det varmeste anbefale dem til andre der står over for et huskøb.”

Professionel prisforhandling

Vi stiller vores erfaring som både køberrådgivere og ejendomsmæglere til din rådighed. Vi forholder os objektivt til de muligheder der opstår under forhandlingen med ejendomsmægleren og forsøger, at have en 100 % professionel tilgang til prisforhandlingen. Vores eneste interesse er, at sikre dig den bedst mulige pris – og de bedst mulige vilkår.

Hvor meget koster?

Vores Køberrådgivning og prisforhandling hænger uløseligt sammen. Inden vi starter prisforhandlingen rådgiver vi om ejendommens dokumenter og vurderer prisen på ejendommen. Prisen for vores hjælp til prisforhandlingen afhænger af hvilket afslag i købesummen vi opnår. Vores honorar er 10 % af prisafslaget. Lykkes det ikke at opnå et prisafslag er honoraret således kr. 0 – opnår vi et prisafslag på kr. 100.000 er vores honorar 10.000 kr. (inkl. moms).

Læs mere om vores professionelle prisforhandling her.