82 13 10 66 Man - fre   Kl.  10-17
blog logo

Energiforbedring – 3 links der kan være mange penge værd

Udgivet den 22. maj 2018

Få økonomisk tilskud og rådgivning til energiforbedring af din bolig!

Det burde ikke være en hemmelighed – men ikke mange kender mulighederne for både energirådgivning, tilskud eller fradrag, når du planlægger at renovere din bolig. Og hvorfor ikke benytte sig af mulighederne om både gratis rådgivning og tilskud til energiforbedring, når det er muligt?

Der findes en lang række tilskudsmuligheder for danske boligejere. Nedenfor finder du 3 interessante links til både rådgivning og støttemuligheder. Links der kan være mange penge værd.

BedreBolig-ordningen

Energistyrelsen har udviklet BedreBolig-ordningen. Via ordningen kan du få hjælp og rådgivning til din fremtidige energirenovering af din bolig. Ordningen er et samarbejde med BedreBolig-rådgivere, som kan hjælpe jer til at få overblik over, hvad der er fornuftigt i forhold til både ønsker, økonomi og energi.

Andre muligheder for tilskud til Energiforbedring

En lang række forsyningsselskaber er blevet pålagt at medvirke til forbedring af miljøet? Derfor tilbyder forsyningsselskaberne forskellige løsninger for deres kunder. Det være sig både rådgivning om tiltag der kan spare på varmen, vandregningen eller elregningen. Hos flere forsyningsselskaber er der også mulighed for at søge om tilskud m.v. Læs om tilskudsmuligheder her.

Håndværkerfradrag

Endelig kan du benytte håndværkerfradraget, som giver et fradrag på selvangivelsen efter nærmere definerede regler. Læs mere hos SKAT

Rådgivning om energiforbedringer er en del af vores rådgivning hvis I vælger vores fulde Køberrådgivning, Køberrådgivning Plus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *