82 13 10 66 Man - fre   Kl.  10-17

Skøde og berigtigelse ved samlivsophør

Skøde og berigtigelse ved samlivsophør, kr. 3.995,-

Er I samboende og skal flytte fra hinanden, og skal den ene af jer overtage den fælles bolig, skal der udarbejdes et nyt skøde.

Skødeskrivning koster kun 3.995 kr. inkl. moms og indeholder:

  • Udarbejdelse af prøvetinglysning
  • Udarbejdelse af skøde
  • Indhentning af underskrifter på skøde
  • Tinglysning af skøde
  • Frigivelse af kontant købesum ved endeligt skøde
  • Stempel- og tinglysningsafgift betales særskilt

Denne løsning kan anvendes, når der betales en købesum og eventuelle realkreditlån og/eller banklån i boligen skal overtages.

Ved udarbejdelse af skøde og berigtigelse ved samlivsophør sikrer vi, at handlen bliver gennemført som aftalt i købsaftalen. Herunder, at skødet bliver tinglyst, at en købesum bliver betalt, og at eventuelle lån bliver overtaget eller ændret.

Hvis der er tale om et hus eller sommerhus, vil vi anbefale at du læser vores blog om ansvar i forbindelse med ændring af skødet. Læs bloggen her.

Minimal købsaftale

Når et skøde tinglyses, registreres alene parterne, købesum og overtagelsesdato. Skødet indeholder ikke grundlaget eller vilkårene for jeres interne handel. Der skal derfor være et grundlag for overdragelsen af ejendommen. Det kan være, at I selv udarbejder en købsaftale – eller vi kan udarbejde en minimal købsaftale for jer. Vi tilbyder en samlet pakke for 8.000,- kr. inkl. moms. Dette inkluderer minimal købsaftale, digital underskrift, skøde samt berigtigelse. I kan bestille denne pakke nedenfor.

Har I brug for yderligere rådgivning, eller har I brug for at få tinglyst andre dokumenter, så kontakt os for en drøftelse af dette. Vores rådgivning inkluderer ikke rådgivning om skattemæssige forhold eller købesummens størrelse.

Boligraadgiver.dk hjælper dig til en nem og hurtig tinglysning af skødet. Udfyld formularen her. Så er du allerede godt i gang.

Bestil længere ned – så kontakter vi dig inden for 3 timer. På lørdage, søndage eller helligdage kontakter vi dig senest næste hverdag.

Skøde og berigtigelse ved samlivsophør / Kr. 3.995,-

Skal sikkerheden til ejerforeningen ændres eller har I brug for en skriftlig aftale mellem jer?

Bestilling af samlet pakke for 8.000,- kr. inkl. moms samt digital underskrift. Er der sikkerhed til en eventuel ejerforening og skal denne ændres i forbindelse med ændringen af skødet beregner vi 1.495 kr. for at udarbejde og ændre de nødvendige dokumenter.

BESTIL UDEN BINDING: Vi ringer inden for 3 timer og bekræfter dit valg