82 13 10 66 Man - fre   Kl.  10-17

Skøde og berigtigelse ved familiehandel

Skøde og berigtigelse ved familiehandel, kr. 3.995,-

Skal du eksempelvis købe dine forældres sommerhus, eller sælge en tidligere forældrekøbslejlighed til jeres barn? Så skal der udarbejdes et nyt skøde.

Skøde og berigtigelse ved familiehandel koster kun 3.995 kr. inkl. moms og indeholder:

  • Vi udarbejder af prøvetinglysning
  • Vi udarbejder skøde
  • Vi indhenter jeres underskrifter på skøde
  • Vi tinglyser skøde
  • Vi frigiver købesummen ved endeligt skøde
  • Stempel- og tinglysningsafgift betales særskilt

Denne løsning kan anvendes, når der betales en købesum og lån i boligen eventuelt skal overtages.

Ved udarbejdelse af skøde ved familiehandel inkl. berigtigelse sikrer vi, at handlen bliver gennemført som aftalt i købsaftalen. Herunder, at skødet bliver tinglyst, at en købesum bliver betalt, og at eventuelt lån bliver overtaget eller ændret.

Hvis der er tale om et hus eller sommerhus, er her en blog om ansvar i forbindelse med ændring af skødet: Læs bloggen her

Købsaftale

Når et skøde tinglyses, registreres alene parterne, købesum og overtagelsesdato. Skødet indeholder ikke grundlaget eller vilkårene for jeres interne handel. Der skal derfor være et grundlag for overdragelsen af ejendommen. Det kan være, at I selv udarbejder en købsaftale – eller vi kan udarbejde en minimal købsaftale for jer.

Vi tilbyder en samlet rådgivningspakke for kr. 8.000,- inkl. moms. Dette inkluderer minimal købsaftale, digital underskrift, skøde samt berigtigelse.

Anden rådgivning eller tinglysning

Har I brug for yderligere rådgivning, eller har I brug for at få tinglyst andre dokumenter, så kontakt os for en drøftelse af dette. Vores rådgivning inkluderer ikke rådgivning om skattemæssige forhold eller købesummens størrelse.

Bestil længere ned – så kontakter vi dig inden for 3 timer. På lørdage, søndage eller helligdage kontakter vi dig senest næste hverdag.

Skøde og berigtigelse ved familiehandel / Kr. 3.995,-

Har I brug for en samlet rådgivningspakke – eller skal sikkerheden til en eventuel ejerforeningen ændres?

Ved skilsmisse anbefaler vi altid, at der udarbejdes en skriftlig aftale mellem jer, hvis ikke ejendommen fremgår af jeres bodeling. Vi tilbyder en samlet pakke for 8.500,- kr. som inkluderer en minimal købsaftale, digital underskrift samt tinglysning af skøde/bodelingsoverenskomst. Er der sikkerhed til en eventuel ejerforening og skal denne ændres i forbindelse med ændringen af skødet beregner vi 1.995 kr. for at udarbejde og ændre de nødvendige dokumenter.

    BESTIL UDEN BINDING: Vi ringer inden for 3 timer og bekræfter dit valg