Køberrådgivning
82 13 10 66 Man - fre   Kl.  10-17
 • Hvad køber du?

  Får du den bolig, du betaler for? Og køber du det, du tror? Vi sparer dig for overraskelser ved at fortælle, hvad du køber – før du skriver under.

 • Spar faldgruberne

  Køb af bolig har mange faldgruber. Boligraadgiver.dk spotter dem og redder 9 ud af 10 for uforudsete udgifter. Skal vi også redde dig?

 • Uvildig

  Vi er 100 % på din side, når du køber bolig. Det giver tryghed, sikkerhed og ro i maven at have en reel rådgiver og sparringspartner.

 • Spar 30-40%

  Vi er 30-40 % billigere end en boligadvokat. Og hos os er det en erfaren ejendomsmægler, der følger dit boligkøb fra start til slut.

 • Bedre rådgivning

  Alle vores rådgivere har erfaring som både ejendomsmægler og boligrådgiver i en bank. Det giver ganske enkelt bedre rådgivning.

 • Fleksibilitet

  Hjælp til dokumenter og jura? Rådgivning om købspris? Prisforhandling? Besigtigelse? Skræddersyet rådgivning giver mere for pengene.

Kunderne siger, at de føler sig ekstra trygge, fordi rådgivningen forener mine erfaringer som både ejendomsmægler og boligrådgiver i en bank. Derfor har alle vores boligrådgivere den baggrund.

Michael Christensen, Partner Boligraadgiver.dk Michael er uddannet ejendomsmægler og boligrådgiver. Han har også arbejdet med erhvervsejendomme, projektsalg og udstykninger.

Bliv ringet op

Send os en besked, så ringer vi hurtigt til dig og giver et gratis råd om, hvilket rådgivningsforløb, der giver dig mest køberrådgivning for pengene.

- Indenfor 3 timer i åbningstiden -