82 13 10 66 Man - fre   Kl.  10-17

Skøde ved familiehandel

Skøde ved familiehandel, kr. 2.995,-

Skal du eksempelvis købe dine forældres sommerhus, eller sælge en tidligere forældrekøbslejlighed til jeres barn? Så skal der udarbejdes et nyt skøde.

Skøde ved familiehandel koster kun 2.995 kr. inkl. moms og indeholder:

  • Vi udarbejder skøde
  • Vi indhenter jeres underskrifter på skøde
  • Vi tinglyser skøde
  • Stempel- og tinglysningsafgift betales særskilt

Denne løsning kan anvendes, hvis lånet i boligen overtages, og der ikke er en kontant købesum. Det forudsættes, at alle forhold og godkendelser fra eksempelvis bank og realkredit foreligger. Hvis der også betales et kontant beløb, skal I vælge ”Familiehandel-skøde & berigtigelse

Hvis der er tale om et hus eller sommerhus, er her en blog om ansvar i forbindelse med ændring af skødet: Læs bloggen her

Købsaftale

Derudover skal der foreligge et grundlag for overdragelsen. Grundlaget kan være en købsaftale, som I selv har udarbejdet. Har I ikke et grundlag, kan vi udarbejde en minimal købsaftale for jer. Derudover skal der foreligge en godkendelse fra jeres bank og realkreditinstitut om, at den part der overtager ejendommen kan godkendes til at overtage lån i ejendommen.

Ønsker I vores hjælp, tilbyder vi en samlet rådgivningspakke for kr. 7.000 kr. inkl. moms. Rådgivningspakken indeholder skøde, tinglysning, minimal købsaftale, digital underskrift samt rådgivning om aftalen.

Bemærk venligst, at vores honorar ikke inkluderer rådgivning om købesummens størrelse eller skattemæssige forhold.

Bestil længere ned – så kontakter vi dig inden for 3 timer. På lørdage, søndage eller helligdage kontakter vi dig senest næste hverdag.

Bestil Skøde ved familiehandel / Kr. 2.995,-

Har I brug for en samlet rådgivningspakke – eller skal sikkerheden til en eventuel ejerforeningen ændres?

Ved familiehandler anbefaler vi altid, at der udarbejdes en skriftlig aftale mellem jer. Vi tilbyder en samlet pakke for 7.000,- kr. som inkluderer en minimal købsaftale, digital underskrift samt tinglysning af skøde. Er der sikkerhed til en eventuel ejerforening og skal denne ændres i forbindelse med ændringen af skødet beregner vi 1.995 kr. for at udarbejde og ændre de nødvendige dokumenter.

    BESTIL UDEN BINDING: Vi ringer inden for 3 timer og bekræfter dit valg